ΕλληνικάEnglish
Home Η Εταιρεία

Η Περσιδοτεχνική είναι μια εταιρεία με αντικείμενο το σχεδιασμό, την κατασκευή και εμπορία στομίων κλιματισμού.

Η παρουσία της εταιρείας στην αγορά χρονολογείται από το 1982. Η πολύχρονη πείρα καθώς και η σταθερή εξέλιξή της την καθιστούν μια από τις πλέον δυναμικές εταιρείες του κλάδου της. Ανανεώνοντας και εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, επεκτείνεται με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης και απευθύνεται σε πελάτες που είναι κυρίως κατασκευαστές εγκαταστάσεων κλιματισμού και διάφορες τεχνικές εταιρείες.

Η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονους ιδιόκτητους Βιομηχνικούς χώρους, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, χώρους συναρμολόγησης, συσκευασίας και αποθήκευσης υλικών και έτοιμων προϊόντων.

Η στελέχωση της εταιρείας με εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και η δραστηριοποίησή της για περισσότερο από 20 χρόνια στο χώρο της παραγωγής στομίων κλιματισμού, της προσδίδουν πολύτιμη τεχνογνωσία.

Τα στόμια κλιματισμού προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων. Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένοι τύποι στομίων: Στόμια προσαγωγής ή απαγωγής με μια σειρά ρυθμιζόμενα πτερύγια (ΠΤ1Π), Στόμια τύπου SLOT (ΓS), Στόμια βροχής νωπού αέρα (ΒΝ) κ.α. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει το Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001: 2000.

Η Περσιδοτεχνική με βάση το συνδυασμό των δυνατοτήτων της, έχει την ικανότητα να παράγει γρήγορα, οικονομικά και ποιοτικά όλη τη γκάμα των προϊόντων της.

Η εταιρεία φροντίζει για τη διαρκή και πάντα έγκαιρη πληροφόρησή της σε θέματα νομοθεσίας, κανονισμών, προτύπων που διέπουν το χώρο δραστηριότητάς της και άπτονται των ενδιαφερόντων της. Ερευνά και είναι ενήμερη για τις εξελίξεις της τεχνολογίας ώστε να εισάγει, να αφομοιώνει και να εφαρμόζει τις πιο σύγρονες τεχνικές, με στόχο τη διαρκή βελτίωσή της.

 
Διαφήμιση